Nordic Vitality Clinic

0760-017400

Vitaminbehandlingar

Optimerad hälsa med intravenöst vitamindropp hos Nordic Vitality Clinic

Välkommen till en värld av ökat välbefinnande med våra skräddarsydda vitamindroppar. Här på Nordic Vitality Clinic inser vi att hälsa är en investering, inte en utgift. Våra vitamindroppar erbjuder en omfattande palett av hälsofördelar, inklusive ökad energi, snabbare återhämtning efter fysiska aktiviteter som löpning eller flygresor, samt ett förstärkt immunsystem. Vitaminerna hjälper också till att optimera hjärnans och nervsystemets funktion och främjar produktionen av kollagen, som i sin tur bidrar till en strålande hud, fylligt hår och starka naglar.

Varför välja intravenösa vitamindroppar?

En av de mest slående fördelarna med intravenös administration av vitaminer jämfört med orala tillskott är effektiviteten i absorptionen. När vitaminerna injiceras direkt i blodbanan, bypassar de mag-tarmkanalen. Detta gör att din kropp kan ta upp en större mängd och på ett mer effektivt sätt. Den här metoden har redan vunnit popularitet i många länder, särskilt i USA, där den betraktas som en game-changer för övergripande hälsa och välbefinnande.

Behandlingsupplevelsen

Varje behandling tar mellan 30 till 45 minuter, och under denna tid kan du njuta av en stunds lugn i vår mysiga lokal, bläddra i en tidning eller kanske till och med ta en kort tupplur. Vi ser till att din komfort är vår prioritet.

Säkerhet och Kvalitet

På Nordic Vitality Clinic sätter vi din hälsa och säkerhet i första rummet. Våra vitamininfusioner är tillverkade med högkvalitativa, vattenlösliga vitaminer och är 100% säkra. Vi skiljer oss från andra på marknaden genom att endast använda ingredienser utan kända hälsorisker.

Investera i dig själv och din hälsa idag med Nordic Vitality Clinic. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Vitamindropp NordicBoost

NordicBoost är vår signaturmix av vitamindroppar, speciellt framtagna för att matcha den livsstil och de behov som våra kunder på Nordic Vitality Clinic har. Med en optimal balans av essentiella vitaminer, är den här unika formulan skapad för att ge dig en rejäl boost i vardagen och optimera ditt allmänna välbefinnande.

NordicBoost Innehåller:
 • Nikotinamid (Vitamin B3): Främjar energi och hudhälsa

 • Biotin (B7): Förstärker hud, hår och naglar

 • Folsyra (B9): Viktigt för celltillväxt och metabolism

 • Tiamin (Vitamin B1): Boostar immunsystem och hjärtfunktion

 • Riboflavin (Vitamin B2): Förbättrar cellernas funktion och energiproduktion

 • Pyridoxin (Vitamin B6): Stödjer nervsystemet och hjärnfunktionen

 • Pantotensyra (Vitamin B5): Förbättrar energi och uthållighet

 • Askorbinsyra (Vitamin C): Antioxidant som stärker immunförsvaret

 • Cyanokobalamin (Vitamin B12): Viktig för röda blodkroppar och nervfunktioner

Med NordicBoost får du en väl avvägd mix av vitaminer som verkar synergistiskt för att ge dig den vitalitet och energi du behöver, oavsett om du är på språng eller behöver en återhämtningsdag. Investera i din hälsa och välbefinnande med en behandling som är lika unik som du är. Välkommen till Nordic Vitality Clinic!

B12 injektion - intramuskulär

B12-injektion är en direkt metod för att tillföra kroppen vitamin B12, en avgörande näring för nervfunktion och energiproduktion. Många individer, särskilt de med vissa tarmsjukdomar eller strikta kostrestriktioner, kan ha svårt att få tillräckligt med B12 genom kosten. En B12-injektion kan hjälpa till att snabbt höja nivåerna i kroppen, minska trötthet och stödja allmänna hälsan. 

Vad Innehåller Behandlingen?

Vi använder oss av Hydroxokobalaminacetat, en form av vitamin B12, i våra injektioner. Vitamin B12 är avgörande för många funktioner i din kropp. Det bidrar till att hålla ditt nervsystem i toppskick och är en viktig komponent för att skapa nytt blod.

Hur Går Det Till?

Behandlingen är enkel och smidig. En koncentrerad dos av vitaminerna injiceras direkt in i en muskel. Eftersom det går snabbt och effektivt får du maximal nytta av vitaminerna på kortast möjliga tid.

Vitamin C dropp

Dropptransfusionen tar omkring 30-60 min för kroppen att ta in. I behandlingen tillför vi Vitamin C färdig i apotekslösning direkt in i blodomloppet.

 • Askorbinsyra (vitamin C) 7,5 gram HÖG DOS

 • Kan fås med 1 gram Magnesium som tilläggsdos. 

Ge din kropp en kraftfull boost med vårt exklusiva Vitamin C-dropp! Nu kan du uppleva den ultimata hälsokicken som din kropp har väntat på. Vår dropptransfusion är designad för att vara både effektiv och bekväm, med en behandlingstid på endast 30-60 minuter. Under denna tid kommer ditt system att fyllas på med 7,5 gram ren askorbinsyra (Vitamin C), direkt levererad till ditt blodomlopp för maximal absorption.

Vitamin C är avgörande för din kropps välbefinnande, med förmågan att stärka immunförsvaret, förbättra hudens kvalitet och öka din energinivå. Till skillnad från orala tillskott som din kropp delvis bryter ner innan de kan användas, garanterar vår dropptransfusion att du får maximal nytta av varje gram.

Denna behandling är perfekt för dig som söker ett snabbt, effektivt sätt att boosta din hälsa och vitalitet. Oavsett om du känner dig utmattad, förbereder dig för en stor händelse, eller bara vill ge din kropp den omsorg den förtjänar, är vårt Vitamin C-dropp den idealiska lösningen.

Boka din session idag och upplev skillnaden med direkt tillförsel av Vitamin C till ditt system. Ge din kropp det den behöver för att blomstra och känna dig på topp varje dag. Vänta inte, boka nu och ta det första steget mot en hälsosammare, mer energifylld version av dig själv

VANLIGA FRÅGOR om IV Näringsterapi.

Vad är INTRAVENÖS NÄRINGSTERAPI (IVNT)?

På Nordic Vitality Clinic skapar vi en exklusiv intravenös infusion formulerad för dina behov. IVNT är toppmoderna IV-vitamininfusioner, som innehåller en kombination av rena vitaminer, naturliga aminosyror och fantastiska mineraler som levereras direkt in i ditt blodomlopp via dropp. Därför börjar näringsämnena verka snabbare och med större styrka än de skulle göra om de togs oralt och absorberades av ditt matsmältningssystem.

Vad är IV-vitamininfusioner bra för?

Vitamininfusionsterapi ger lindring för en mängd vanliga åkommor förknippade med ackumulativa effekter av uttorkning, dålig näring, stress, miljögifter och livsstilsstressorer. Vitamininfusioner används för:

Anti-åldrande Lyster för hud och hår Öka dina energinivåer Stimulering av fettförbränning och viktminskning Muskeltillväxt Återhämtning efter idrott Öka mental fokus Stödja ditt immunsystem Avgifta ditt system Påskynda processen för sårläkning efter operation eller skada Förbättra allmänt välbefinnande, fysisk och mental funktion Hur länge varar fördelarna med en IV-vitamininfusion? Genom att återfukta och nära dina celler med våra IV-vitamininfusioner skapas bestående fördelar. Du kan välja en ny infusionssession när du känner att du behöver en mental eller fysisk skjuts. För bästa effekt rekommenderar vi en serie av 4 till 6 behandlingar, en administrerad varje vecka, med sporadiska förstärkningssessioner därefter.

Finns anpassade dropp tillgängliga på er klinik?

Ja. Eftersom varje klient är unik och kan ha olika näringsbehov kan vi skapa personanpassade formuleringar för att specifikt tillgodose ditt näringsbehov och hälsoanspråk. Medicinering eller medicinska tillstånd måste beaktas för att optimera positiva effekter av IVNT-protokoll och program.

Hur kommer jag att känna mig efter att ha fått en intravenös vitamininfusion?

Klienter kan känna av fördelarna inom några timmar efter att ha fått IVNT-dropp, och din kropp kommer definitivt att uppskatta de positiva långsiktiga effekterna. För en optimal ersättning av saknade väsentliga ämnen för din kropp rekommenderar vi en serie av 4 till 6 behandlingar som administreras veckovis eller månadsvis, med tillfälliga booster-sessioner därefter.


Vad är processen för att få en vitamininfusion?

 • Steg 1: Boka tid online eller via telefon

 • Steg 2: Konsultation & undersökning av vår medicinska personal

 • Steg 3: Behandling: 45 - 60 minuters avkopplande IV näringsterapi under medicinsk övervakning.

Vetenskapliga fördelar med IV näringsterapi?

Forskning visar att 90% av människor har näringsbrist, och 50% av dessa personer tar redan ett multivitamin. Vitamininfusioner är effektivare än att ta orala vitaminer och kosttillskott eftersom de levereras direkt till blodomloppet.